WordPress onderhoud en beveiliging

Op het internet is de regel: stilstand is achterstand. Het is belangrijk om je website of webshop te onderhouden en up te daten. Geen tijd, onvoldoende kennis of te druk? Besteed dan het onderhoud en beveiliging uit aan ons. Volledig ontzorgd je website online hebben voor een vast bedrag per maand.

Onderhoud

De plugins, thema’s en WordPress zelf komen regelmatig met updates. Het is belangrijk om de alles up-to-date te houden. Gebeurd dit niet? Dan is jouw website een feestparadijs voor de hackers. Na een bepaalde tijd je WordPress website niet onderhouden te hebben zal er een programmaatje binnen de WordPress installatie genesteld worden. Dit bestandje zorgt ervoor dat er e-mails naar talloze e-mailadressen worden verzonden (spam). Je komt op een gegeven moment op allerlei blacklists die de aankomst van e-mails vanuit jouw IP – waar jouw website en mailserver op staan – bij de bestemming onmogelijk maken. Je website up-to-date houden is dus erg belangrijk.

Sommige plugins kunnen na een update je WordPress website ook verknallen. Sommige links werken niet of je krijgt ineens “screen of death” het wel bekende witte scherm te zien. Het is dus belangrijk dat als je alles zelf doet, even een backup maakt van je website voordat je alles gaat updaten. Of je besteed het uit aan ons. 😉

Beveiliging

Zoals vermeld bij “Onderhoud” kan het zijn dat als je je website niet up-to-date houdt dat jouw website beveiligingslekken gaat creëren. Maar buiten dat kan jouw website ook een willekeurige keuze zijn van een hacker. Of een DDoS van je gemene concurrent, het kan allemaal. Tenzij je dit pakket neemt of Groot Webhosting waar dit pakket i.c.m. Onderhoud is inbegrepen. Een pluspunt van dit pakket is ook dat je 24/7 calamiteiten support hebt. Is jouw website offline in de late avonduurtjes? En mag jouw website absoluut geen moment offline zijn? Dan bel je ons algemeen nummer en we helpen je graag direct!

Onderhoudspakket

€30 per maand

WordPress Core update

Alle plugins update

Alle thema’s update

BackUp & Herstel

Frequentie 2x p/m

Beveiligingspakket

€30 per maand

24/7 Beveiliging & Support

Verdachte handelingen check

Blacklist functionaliteit

Malware scan

Anti Virus scan

Compleet

€50 per maand

Alles van onderhoudspakket

Alles van beveiligingspakket

24/7 Calamiteiten support

Neem vandaag nog een abonnement

1 Zelf samenstellen
2 Gegevens & Afronden
  • Prijs: € 20,00
  • Prijs: € 20,00
    Inclusief: - Monitoring
  • € 0,00