Even voorstellen

Wij zijn Artitex, een full-service internetbureau in Nieuwegein. Van websites tot complete online platforms, van nieuwsbrieven tot webapplicaties op maat. We vinden het uit, we maken het.

Als full-service bureau ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar de meest succesvolle internetprojecten voor verschillende opdrachtgevers. We bouwen websites en online winkels met hoge scores. Ontwikkelen applicaties en sociale intranetten die naadloos aansluiten op bedrijfsprocessen.

Werken aan digitale producten voor onze klanten

Binnen Artitex werken we met een team van gedreven mensen. Ons team heeft veel technische kennis en rijke ervaring in de meest uiteenlopende projecten. We houden van innovatie en zijn altijd op zoek naar verbetering.

Bij onze producten richten we ons ook op onze eigen ontwikkeling. We streven naar effectieve groei in een werkomgeving waar klanten en medewerkers zich prettig voelen.

Meet our team

We veranderen, verbeteren én innoveren met veel enthousiasme. Ons team heeft alle kennis in huis om samen met klanten krachtige en toekomstgerichte digitale oplossingen te realiseren.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij bijdragen aan het online succes van onze klanten? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Volg ons dan op LinkedIn om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe vacatures!

Bekijk alle vacatures