Websites & Webshops

Dit is erg verschillend en afhankelijk van jouw wensen. Om toch een indicatie te geven is onze richtlijn voor een basis website zo’n 2 weken vanaf het moment dat we alle nodige informatie binnen hebben.

Dat is zeker mogelijk. We kunnen projecten al binnen enkele dagen opleveren tegen een spoed tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De benodigde investering is erg afhankelijk van wat je nodig hebt. We leveren basis websites al vanaf €450,- op basis van een thema tot aan complexe websites / webshops met een uniek layout.

Wij bouwen alle websites in een Content Management System, ofwel CMS. Over het algemeen bouwen we in WordPress tenzij je graag een ander systeem wilt. We bouwen ook custom made webbased applicaties op maat indien wenselijk.

We bouwen altijd SEO vriendelijk. Echter geeft dit geen garantie dat je ook in een zoekmachine als Google hoog scoort. Daar hebben we weer andere pakketten voor die je los van je website kunt afnemen om jouw website hoger in Google te plaatsen.

Algemeen

Je krijgt 3 maanden garantie na oplevering van een website, webshop of een systeem/applicatie op maat. Binnen deze garantie lossen we eventuele gebreken kosteloos op wat aan ons te verwijten is. Aanpassingen of configuraties die je zelf hebt verricht geven we geen garantie. Omdat we weten hoe vervelend het is wanneer je iets hebt aangepast wat niet de bedoeling was waardoor eventueel een fout heeft ontstaan geven we je 50% korting op ons uurtarief tijdens de garantieperiode ongeacht de oorzaak/probleem. Let wel, we geven alleen garantie op ons eigen werk! Niet op CMS, plugins of thema’s.

Wij hebben flexibele betalingscondities waardoor je niet in 1 keer het projectbedrag hoef te voldoen. Voor projecten onder de €500,- vragen we 1/2 vooraf en 1/2 bij oplevering. Voor projecten vanaf €500,- vragen we 1/3 bij aanvang van het project, 1/3 halverwege het project en 1/3 bij oplevering van het project tenzij we anders hebben afgesproken.

In onze Algemene Voorwaarden maken we duidelijk dat we leveren wat we hebben afgesproken. Soms komt het voor in de IT wereld dat iets niet (binnen de tijd) lukt. Met No Cure No Pay bedoelen we dat we het alsnog op gaan lossen binnen het bedrag. Vaak hebben we dan iets meer tijd nodig dan dat we hebben afgesproken, alle kosten die wij maken zijn uiteraard voor onszelf. Kunnen we de hele scope niet nakomen dan hoef je ook niets te betalen.

Mis je een vraag & antwoord? Neem dan contact met ons op zodat we deze kunnen toevoegen.