Een nieuw imago binnen enkele stappen

Houdt je ook van transparantie en duidelijkheid? Om je project succesvol, binnen de deadlines en het gestelde budget op te leveren heeft Artitex een glasheldere werkwijze voor je ontwikkeld. Jouw bedrijf zien wij als ons bedrijf daardoor is onze kwaliteit hoog. No Worries! We doen verschillende diensten op No Cure, No Pay basis.

kennismaking

Stap 1.

Kennismaking

Het resultaat van jouw project is de kracht van onze samenwerking

Om tot het gewenste resultaat te komen willen we graag met je kennismaken. We willen snappen hoe het project jouw business gaat ondersteunen, welke identiteit je wilt uitstralen of hoe je meer omzet gaat genereren. We denken meteen met je mee, dit kun je zien als gratis consult.

Stap 2.

Inventarisatie

Een goede voorbereiding is essentieel voor een super resultaat

Tijdens de kennismaking doen we ook een inventarisatie. Hierbij is het belangrijk om met elkaar het project in detail te bespreken. We bekijken samen welke ontwerpen het beste passen bij het project. Welke kleurstellingen, teksten en plaatjes er nodig zijn om jouw project uniek te maken.

invetarisatie
aanbieding

Stap 3.

Aanbieding

Een onweerstaanbaar aanbod dat je bijna niet kan weigeren

Nadat we overeengekomen zijn wat je nodig hebt maken wij de aanbieding voor je op. Hierin staat de “scope” van het project omschreven, de overeengekomen afspraken en natuurlijk de scherpste prijs ter wereld. Super helder, transparant en duidelijk.

Stap 4.

Op een mooie samenwerking

Natuurlijk ben je akkoord met onze aanbieding, toch?

We voelen ons iedere keer vereerd als we worden gekozen om een mooie klus te mogen uitvoeren. Tijdens de samenwerking houden we je graag op de hoogte over de voortgang van je project. Je hebt 1 aanspreekpunt met onze projectleider die steeds contactmomenten met jou inplant. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkeling. Op deze manier kun je op tijd aangeven wanneer we moeten schakelen.

samenwerking
start

Stap 5.

Klaar voor de start

Dan gaan wij nu meters voor je maken!

Als je ook door ons het ontwerp laat doen dan zullen we in samenwerking met jou de layout ontwerpen. Kies je liever voor een bestaand thema? We kunnen in beide gevallen snel van start. We bouwen je project op het wereldwijde web zodat je de voortgang 24 uur per dag 7 dagen per week kunt volgen op een subdomein.

Stap 6.

Review & afronden

Samen plaatsen we met jou de puntjes op de i. We kijken naar eventuele schoonheidsfoutjes of passen bepaalde dingen nog aan voor de oplevering.

review
oplevering

Stap 7.

Oplevering

Wij geven ons commitment af voor een succesvol project. Pas als we samen tevreden zijn over het eindresultaat kunnen we het project met trots opleveren.

Stap 8.

Nazorg

Tijdens de bouw van het project testen we voortdurend. Stuit je tegen een probleem op na oplevering?
Of heb je een tekortkoming ontdekt? Dan staan wij garant om dit op te lossen. We geven je namelijk 3 maanden garantie!

nazorg

Een aanpak die jou aanspreekt?

Een offerte opvragen is gratis, dus vrijblijvend! We sturen slechts 1 mail met de offerte. We begrijpen al te goed dat jij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs wilt. En dat bieden wij, gegarandeerd!